Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Charlenzi
Co-Administrator
 • Content count

  2,582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Charlenzi

 1. Čarlenzi je za legende :)

  Pozdrav drugari,ovo nije vezano za ovaj podforum ali dobro morao sam negde napisati. Naravno sve se trudom isplati,tako i ovo...Bio sam moderator od 2017 (sa kratkim ostavkama - najviše zbog teme koja se menjala na forumu) nakon toga dobio sam ponudu Super Moderatora a kasnije i Global Moderatora. Nadam se da sam prema svima bio fer (prema nekima i nisam) ali dobro,šta je tu je. Sada sam ovo što sam i želeo da budem od početka,ni pozicija na serveru nit išta mi nije kao i ova pozicija na forumu CO-ADMINISTRATORA! Želim da Vam kažem da sam na ovoj zajednici već 3.5 godine,upoznao sam mnogo vas i prošlo vas je stotine i stotine i isto toliko će Vas proći. Ko želi da se trudi i da uspe na ovom serveru DA moguće je,nemojte misliti ako je dobar drug taj će da uspe,nije tako. Do sada nisam hteo nikome da se zahvalim ali najveću zaslugu imaju Bodex - Anthony - Stole. A sada idemo dalje. CO - ADMINISTRATOR (FORUM) ADMINISTRATOR LEVEL 2 (SERVER)
 2. [ Kuca ] Nudite /hgps 406

  #LOCK - Kuća prodata.
 3. [Pohvala na admina Dexter]

  Svaka čast,lepo sažeto!
 4. Ceo grad je nas

  2 budale...
 5. [Prevara za auto] od strane Milica_Milke

  Odbijeno,nedovoljno dokaza.
 6. [Prevara za Auto] od strane igraca Hamed_Whiteee

  Već si postavio,sačekaj!
 7. [Prevaza za auto]Mak_Lud

  Prihvaćeno igrač će biti kažnjen a tebi vraćeno vozilo!
 8. [Zalba na igrače] 2x (El_Franz)

  Odbijeno,nedovoljno dokaza.
 9. Zalba na Igraca (Bozo Gajic)

  Prihvaćeno igrač će biti kažnjen.
 10. Zalba na igraca.

  Prihvaćeno,igrač će biti kažnjen.
 11. Zalba na igraca.

  Prihvaćeno,igrač će biti kažnjen.
 12. Dugo se već priča o tom update-u,evo vam i jedan deo toga da pogledate,a taj deo će uskoro biti ubačen na serveru! Kako bi pomogli zajednici,nije Vam teško da šerujete i lajkujete klip,lep pozdrav!A klip pogledajte ispod!
 13. KRITIKA

  #LOCK
 14. Kritika

  #LOCK
 15. [Zahtjev za unwarn]Jetra_Castello

  Odbijeno,saznaj.
 16. ~ Charlenzi |Galerija| ~

  Moj cover: Moj logo za forum: (Zaboravih da napomenem,nije stvar u tome da sve bude drečavo,već što elegantnije i lepo za prikaz). Imam još puno radova,ali neda mi se sad trenutno ubacivati... Hm,evo tj. za jednu firmu: Takođe pokusao i Zarin logo ali odavno nešto...Staro al drago... (NE RADIM OVO ZA DRUGE - ISKLJUČIVO ZA SEBE KAD IMAM IDEJU,LEP POZDRAV,OCENITE)
 17. Discord,šta je to?

  Pozdrav forumaši! Većina vas možda i zna da je teamspeak3 uveo pravilo,tačnije da će ugasiti servere koji nemaju licencu a licenca je 300$ (niko nije lud da je plaća realno) Tako da želim Vam objasni platformu pod imenom Discord - to vam je najbolja platforma za dopisivanje (tekstualno - zvučno). Šta je to Discord? Discord je za mnoge, najbolja platforma za dopisivanje, ima toliko mogućnosti i modifikacija a pri tome veoma jednostavna za korišćenje. Možete je koristiti na svom borwseru ili da skinete aplikaciju za: (IOS - ANDROID - WINDOWS i druge) Zašto Discord? Pre svega zato što je maksimalno user friendly. Mogućnost dodavanja botova za kviz, za obaveštenja o novim postovima, za muziku itd isl. Kreiranje više soba za dopisivanje sa odgovarajućim temama. Voice chat. Custom emotikoni Automatsko filtriranje neprikladnih reči(aktivno za neke sobe) Svaka poruka ostaje sačuvana i ponovo vidljiva kad se korisnik vrati na kanal za razliku od irc-a itd... EVO KAKO ON IZGLEDA (NEKI VEĆ I ZNAJU): Možete dodavati prijatelje. Takođe jezik se može menjati,što je nekima i dobra stvar ali od Balkanskih ima samo Hrvatski.Namešta se postavkama naravno. Zaboravih da kažem,možete kreirati svoje servere i pričati sa svojim prijateljima,nije ništa težak čak je jednostavniji i sigurniji od Teamspeak-a. Link za skidanje Discord-a ću Vam ostaviti >>>OVDE<<<
 18. [odsustvo] Nedim_Delahunt

  Viđamo se za 5 dana.
 19. [Zahtjev za unwarn] Petar_Radovic SERVER

  Odbijeno,nedovoljno dokaza.
 20. [Zahtev za unwarn]Jefferson

  @Zeus_DiazZ skinuo sam ti druge warnove nisam za koji si postavio zahtev,rlx.
 21. [Zahtev za Unwarn] Jimmy_Bleyaz

  @Sedin_Sultan
 22. [Prevara za auto] Hamed_White

  Prihvaćeno,biće ti vraćeno uskoro.
 23. Biće ti vraćeno u roku od 7 dana.
 24. [Prevara za motor/vilu]Mak_Lud(Milos_Tokic)

  Hm,očigledno je IC prevara,ali ostavit ćemo da Anthony odluči. @Anthony
×