Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Charlenzi
Global Moderator
 • Content count

  1,456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Ova dina je naša vi spremite seeeee...

  1. Lexa

   Lexa

   овакве зграде не лече ране, добијеш ожиљак!
 2. [Update] v7.5.2

  Lepo,lepo odrađeno. Mogli bi ubaciti da kad jail/fine nekog igrača da nama to ne izlazi već isključivo adminima... Manjak spama .
 3. IG Ime_Prezime:El_Charlenzi Poznjavanje RP pravila od 1-10:10 Iskustvo sa forumom od 1-10:10 Broj postova na forumu (Minimalno 100):1000+ Broj sati igre na serveru (Minimalno 400):812 Level na serveru:31 Slika statsa:http://prntscr.com/g8on3a Vaše godine:18 Zašto baš Vi (Minimalno 50+ riječi):Imam odlicnu ekipu,takodje trudicemo se svakoga dana,sto zauzimanjem tako i ostalim stvarima,kao sto je droga,oruzije i ostalo,trudicemo se zaista objavljivacemo i na forumu i na facebooku imam zaista odlicnu ekipu,zato zelim dobiti lidera! Vaše prednosti:Uocicete sami ako budem bio,velike prednosti! Posjedujete li ispravan mikrofon i Teamspeak:Da Vaša dnevna aktivnost:7/8 sati Imate li warn na serveru:Ne Imate li warn na forumu:Ne Jeste li ikad bili lider na našem serveru, ako jeste koje organizacije:Da,LCN,SOA. Organizacija za koju se prijavljujete:MS13/Ballas Ako budem prihvaćen, prihvaćam leader ugovor: DA Suglasan sam da su sve informacije koje sam naveo točne, suprotno snosit ću posljedice: DA
 4. IG Ime_Prezime:El_Charlenzi Broj postova na forumu:(Za konkurs potrebno 50+):80+ Godište:2001 Slika statsa:Poslacu adminima ako je bitno jer ne zelim da drugi igraci vide stats. Zašto baš Vi:(minimalno 150+ riječi):Voleo bih da dobijem organizaciju samo radi pucanja,zezanja,zauzimanja bio bih aktivan ceo dan imam ekipu doci ce ih iz igraonice kod mene u organizaciju pa sam razmisljao da uzmem organizaciju,voleo bih da me prihvatite,svakako ne bi primao igrace koji ne koriste potrebne stvari za organizaciju (TS3+mikrofon) ali bilo bi lepo da je dobijem,moji clanovi bi se drzali pravila organizacije,pravila foruma,pravila servera.Nadam se da cu dobiti neku mafiju jer mi se vise svidjaju mafije od bandi.Hvala Organizacija za koju se prijavljujete:LCN Pohađate li školu:Da Koja ste smjena u školi:Prva Facebook:(ostaviti link, potrebno zbog kontakta):Javicu adminima ako prodjem (PRIVATNO) Prihvaćate li ugovor u trajanju od 2(dva)tjedna:Da Posjedujete li ispravan mikrofon & TeamSpeak3:Da Vaša dnevna aktivnost: 5-6 sati Iskustvo sa korištenjem foruma:9 Level:24 Komentar:Voleo bih dobiti lidera!

Charlenzi last won the day on May 10

Charlenzi had the most liked content!

Community Reputation

186 core_reputation_level_6

About ourselves
Learn more about Charlenzi

 • Rank
  [ZG]Expert

Recent Profile Visitors
3,794 profile views

×