Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Marko_Sweet
Lider
 • Content count

  249
 • Joined

 • Last visited

 1. Predlog

  1. Svi bi imali spec nick ne 2. Plus
 2. Predlog za Update

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : Samp Vaš predlog je: 1. Da lider ima komandu da vidi sve clanove ne samo online 2. Da lider moze da kikuje clanove offline zato sto recimo neki clan ne igra vise na srw a bleji u clanovima 3. Treba napraviti Global restart organizacija da se svi clanovi izbace i da lideri krenu da ubacuju ponovo 4. Za Promotera 2 i 3 da se ubace neke druge cmd glupo je da prom 1 ima iste cmd kao prom 2 i 3 5. Da se napravi global promotera jer pola njih ne reklamira (mozda ti to ne znas Cartney zato sto nisi vodja proma ali pitaj vodje) 6. Da se trudite da što češće budu neki live eventi itd da pravite reklame za to i da promoter to reklamiraju 7. Da se potrudite da dovedete jos par spec admina malo ih je 8. Da malo podelite neka dnevna zaduzenja adminima lupam da jeden prati zahteve na ts jedan forum jedan lp itd (msm na manje admine) 9. Da predjemo tih 800 igraca pilav mu jebem ZG <3
 3. Predlog za server

  Plus
 4. Predlog za update

  Plus za sve
 5. [Predlog] Boja Nicka

  Minus sve bi bilo sareno
 6. [Predlog] IC Prevare

  Minus
 7. Prijedlog

  Plus
 8. Predlog za Update

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : Vaš predlog je: 1. Kad jedan supporter udje u lp da ostali ne mogu zato sto su ogovori na lp postali takmicenje. 2. Da S1 moze da da permisiju normal na ts3. 3. Da S1 moze da kikuje I muva igrace na ts3. 4. Takodje i da otvori cet na ts3. 5. Da S2 I S3 mogu da specaju S1. 6. Da napravite port do streljane i volex registracije. 7. Da otvorite konkurs za Spec Team potrebno:1000h na srw I 500postova npr,zato sto ih ima bas malo. 8. Da Head supp posle te pozicije odma ide na admina. 9. Da se vrati stara Zara od 800 igraca !!!
 9. Prijedlog

  Plus
 10. Predlog za Update

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : Vaš predlog je: 1. Da su saloni otvoreni svaki drugi Dan od 16h do 20h ! 2. Ako ja kupim vozilo za 10mil da mogu da ga prodam najmanje za 5mil a najvise za 20mil,da bi se smanjila ekonomija. 3. Isto to za firme. 4. Da smanjite radar kod opstine da ne uzima 30k. 5. Na primer ja uzmem iz ranca da jedem nesto da smanjite vreme da mogu brze da jedem. 6. Da promiter moze da se porta do burga,banke I opstine u BG.
 11. Predlog za Update

  Predlog je za SA:MP Vaš predlog je: 1. Na zauzimanju igrac koji zauzimanju moze da ide po celoj zoni,a ne da stoji u mestu.
 12. Donacija za Vip1

  Ovih dana cu donirati za vip1 gde da vam posaljem sliku uplatnice

Community Reputation

6 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Marko_Sweet

 • Rank
  ZG ~ Raspisanko
×