Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

El Vasquez

[ POCETNIK ]
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 1. Vaš Nick:El Vasquez Level:Mislim oko 17 do 20 Opis problema:Usao sam danas na srw posto drugari su mi rekli da je bio GR pa htio sam da vidim jel to istina ali kad usao nisam imao acc Slika: Komentar:Htio bi damise acc vrati imao sam dosta imetka ??!
 2. Vaš Nick:El Vasquez Level:Mislim oko 17 do 20 Opis problema:Usao sam danas na srw posto drugari su mi rekli da je bio GR pa htio sam da vidim jel to istina ali kad usao nisam imao acc Slika: Komentar:Htio bi damise acc vrati imao sam dosta imetka i ako hoce Jack da odgovori jbt 3 put je ovaj ?!!?
 3. Vaš Nick:El Vasquez Level:Mislim oko 17 do 20 Opis problema:Usao sam danas na srw posto drugari su mi rekli da je bio GR pa htio sam da vidim jel to istina ali kad usao nisam imao acc Slika: Komentar:Htio bi damise acc vrati imao sam dosta imetka !! Molim vas odgovorite
 4. Vaš Nick:El Vasquez Level:Mislim oko 17 do 20 Opis problema:Usao sam danas na srw posto drugari su mi rekli da je bio GR pa htio sam da vidim jel to istina ali kad usao nisam imao acc Slika: Komentar:Htio bi damise acc vrati imao sam dosta imetka !!
 5. IG Ime_Prezime: El_Vasquez Iskustvo sa koriscenjem foruma: Imam dosta iskustva bio sam moderator sa nicku Tomy Vasquez mozda pamti nelson Da li pohadjate skolu: Ne Koja ste smjena u skoli: Uvjek Prva Vasa dnevna aktivnost: 5-7h vikenda vise Reputacija poeni +: Da Broj Postova: 11 Godiste: 97 Da li posjedujete TeamSpeak3 /Mic: Da Organizacija za koju konkurisete: Privatna ORG 2 Slika Statsa: http://dodaj.rs/image/34532.html Zašto baš Vi?: Pa eto posto sam oko 1-2 mjeseci u ovu org i jos sam u nju ali sad otiso je lider i hocu ako dobijem da aktiviram malo org

Community Reputation

0 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about El Vasquez

 • Rank
  ZG ~ Pocetnik
×